* المقادير :
1-2 كوب دقيق ذره.
2-ا كوب دقيق ابيض.
3-5 بيضات (بيض).
4-3/4 كوب زيت .
5-1.5 كوب سكر.
6-ا كوب لبن.
7- عبوه بيكنج بودر.
8- عبوه فانيليا.
* طريقه العمل:
يخفق البيض مع الفانيليا جيدا بمضرب البيض
ثم يضاف اليه السكر مع استمرار الضرب
ثم يضاف اللبن ثم الزيت
وبعد ذلك يضاف نوعين الدقيق بالتوالي
خطوه خطوه وعليه البيكنج بودر مع استمرار الخفق
حتي يصبح لديك عجينه متماسكه.
ثم ادهني صينيه ببعض الزيت
وضعيها في فرن متوسط الحراره علي الرف
الاوسط علي الشبكه
واتركيها ثلث ساعه حتي تنضج من اسفل
ثم اوقدي الفرن من اعلي حتي يحمر الوجه
وكده تكون خلصت
وبالهنا والشفا
جربوها ان شاء الله ستعجبكم جدا
واللي يجرب يقولي
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته